Mesin Vacuum Unguent

  • Vacuum Emulsifying Unguent Machine

    Mesin Vacuum Emulsifying Unguent

    Komposisi: Mesin unguent emulsifying vakum umume digawe saka pot utama, pot banyu, pot minyak, bin pengisi, sistem campuran, sistem pendingin, sistem vakum, sistem jacking, sistem contrl lan platform rak. Jaminan kualitas: Garansi setaun. Layanan umur dawa. Insinyur kasedhiya kanggo layanan ing luar negeri. Prinsip Pakaryan: Bahan baku cair pisanan wis diatasi lan disebar ing pot banyu lan pot minyak, banjur mlebu menyang ketel emulsifikasi dening pompa vakum; bubuk bubuk ana ing f ...