Mesin Vacuum Emulsifying Unguent

Vacuum Emulsifying Unguent Machine

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Komposisi:

Mesin unguent emulsifying vakum umume digawe saka pot utama, pot banyu, pot minyak, bin pengisi, sistem campuran, sistem pendingin, sistem vakum, sistem jacking, sistem contrl lan platform rak.

Jaminan kualitas:

Garansi setaun.
Layanan umur dawa.
Insinyur kasedhiya kanggo layanan ing luar negeri.

Prinsip Kerja:

Bahan baku cair pisanan wis diatasi lan disebar ing panci banyu lan pot minyak, banjur mlebu menyang ketel emulsifikasi dening pompa vakum; bubuk bubuk ana ing pin pengisi kanthi palu udara ing sisih sisih ngisor, bisa ngrusak skala tembok lan nggawe bubuk dicet ing pot utama kanthi lengkap, njamin rasio bahan baku sing akurat. Bubuk disedhot menyang pot utama kanthi sistem vakum. Kothak campuran tembok sing dirajut kanthi dhuwur bisa nyampur bahan kasebut kanthi intensif. Dering dispersi homogen kanthi kecepatan tinggi bakal ngrusak bahan lan bubuk bubuk kanthi tliti. Saluran elemen tilak dilebokake ing sisih sisih panci utama kanggo dicampur dadi bahan tanpa sampah. Pabrik giling bisa dipasang ing pot kanthi opsional kanggo nyaring bahan kasebut. Sajrone proses produksi, banyu adhem ing jaket bakal adhem suhu, lan gelembung bakal dicopot kanthi nggunakake vakum.

Range Aplikasi:

Toothpaste, krim cukur cukur, pasta kental.

Jeneng

Konfigurasi

Panci utama

Volume desain (L)

65

Kapasitas (L)

50

Daya aduk scraper (kw)

0,75

Kacepetan aduk scraper (rpm)

48

Tenaga homogenizer (kw)

1.5

Kacepetan Homogenizer (rpm)

940

Daya pompa vakum

2.2

Panci banyu

Volume desain (L)

39

Kapasitas (L)

31

Daya (kw)

0,55

Kacepetan (rpm)

1400

Pot minyak

Volume desain (L)

33

Kapasitas (L)

17

Daya (kw)

0,55

Kacepetan (rpm)

1400

Tong sampah

Volume (L)

80

Daya aduk (kw)

0,75

Pethel pneumatik

FP-50

Jeneng

Konfigurasi

Panci utama

Volume desain (L)

100

Kapasitas (L)

80

Daya aduk scraper (kw)

1.5

Kacepetan aduk scraper (rpm)

43

Tenaga homogenizer (kw)

2.2

Kacepetan Homogenizer (rpm)

940

Daya pompa vakum

3

Panci banyu

Volume desain (L)

60

Kapasitas (L)

48

Daya (kw)

0,55

Kacepetan (rpm)

1400

Pot minyak

Volume desain (L)

50

Kapasitas (L)

40

Daya (kw)

0,55

Kacepetan (rpm)

1400

Tong sampah

Volume (L)

80

Daya aduk (kw)

0,75

Pethel pneumatik

FP-50

Jeneng

Konfigurasi

Panci utama

Volume desain (L)

300

Kapasitas (L)

250

Daya aduk scraper (kw)

3

Kacepetan aduk scraper (rpm)

33

Tenaga homogenizer (kw)

5.5

Kacepetan Homogenizer (rpm)

960

Daya pompa vakum

4

Panci banyu

Volume desain (L)

180

Kapasitas (L)

145

Daya (kw)

0,75

Kacepetan (rpm)

1400

Pot minyak

Volume desain (L)

150

Kapasitas (L)

120

Daya (kw)

0,75

Kacepetan (rpm)

1400

Tong sampah

Volume (L)

280

Daya aduk (kw)

3

Pethel pneumatik

FP-50

Jeneng

Konfigurasi

Panci utama

Volume desain (L)

700

Kapasitas (L)

560

Daya aduk scraper (kw)

4

Kacepetan aduk scraper (rpm)

33

Tenaga homogenizer (kw)

11

Kacepetan Homogenizer (rpm)

970

Daya pompa vakum

5.5

Panci banyu

Volume desain (L)

420

Kapasitas (L)

336

Daya (kw)

1.5

Kacepetan (rpm)

940

Pot minyak

Volume desain (L)

350

Kapasitas (L)

280

Daya (kw)

1.5

Kacepetan (rpm)

940

Tong sampah

Volume (L)

650

Daya aduk (kw)

5.5

Pethel pneumatik

FP-63

Ora

Spesifikasi / Jeneng

Parameter utama

Pangandikan

1

Kapasitas

1000L

2

Tekanan kerja (ing pot)

≤0.1MPa

3

Panci

Jeneng

Materi

Kandel (mm)

Lapisan batin

SUS304

10

Lapisan njaba

SUS304

4

4

Mixer Cepet Cepet

2 set

Daya : 22kw

Kacepetan Puteran : 0-1000r / min

Frekuensi

5

Stirrer Scraper

Daya : 5.5Kw

Kacepetan Puteran : 0-20r / min

Frekuensi

6

Gelar Vakum ing njero pot

-0.096 ~ -0.098MPa

7

Pompa Vakum

Pompa Vakum Cincin Banyu Deg Gelar Vakum -0.096MPa)

Daya : 5.5Kw

8

Ukuran (Panjang * Jembar * Dhuwur) mm

Sadurunge mbukak tutup:

2760 × 1560 × 3230

Sawise mbukak tutup:

2760 × 1560 × 4330

9

Sistem kontrol elektronik

Kontrol tombol push

10

Bobot total

~ 4100kg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan