Mixer Emulsifying Vakum

Vacuum Emulsifying  Mixer

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi:
Seri Mixer Emulsifying RH Vacuum Emulsifying Inovasi kasusun saka ketel emulsi (tutup fluktuasi, bentuk ketel utawa bentuk bunderan njaba) ketel banyu, ketel minyak, sistem vakum, sistem kontrol pemanas lan suhu, sistem pendinginan, sistem kontrol mesin listrik. Ect.

Prinsip kerja:
Sawise digawe panas & nyampur bahan ing ketel banyu lan ketel minyak, dihirup menyang ketel emulsifikasi dening pompa vakum, aduk lan campuran menyang homogenizer kanthi nglereni, kompresi lan lempitan kothak campuran sing nyampur lan impeller tengah. Kacepetan tangensial dhuwur sing disebabake dening rotor puteran kanthi kecepatan tinggi lan momentum sing kuat disebabake efek mekanik frekuensi dhuwur nggawe bahan ing celah sempit antara stator lan rotor entuk gunting mekanik lan hidrolik sing kuat, ekstrusi sentrifugal, gesekan lapisan cair, luh sing kena pengaruh, geger ect, mula peletisasi, emulsifikasi, campuran, persamaan, panyebaran materi bakal rampung ing wektu sing suwe. Ing peran teknologi mateng sing cocog, fase padhet sing ora bisa diresiki, cairan lan gas kanthi emulsif kanthi seragam, pungkasane entuk produk bermutu sing stabil.
Pot emulsifikasi bisa dadi vakum, getihen nalika nyampur bahan kasebut.
Bagian mesin sing bersentuhan karo bahan digawe saka bahan SUS316L sing bermutu, kanthi kaca spion ing njero, piranti nyampur vakum resik lan ngukur standar kesehatan GMP.

Aplikasi:
Krim, lotion, sampo, pasta gigi, maskara, salep lan sapanunggalane.

2
3

Panci Utama

Volume Desain (L)

6

12

36

50

120

250

650

1300

2500

Kapasitas (L)

5

10

30

40

100

200

500

1000

500-2000

Daya Ngaduk Scraper (KW)

0,37

0,37

0,55

0,75

1.5

2.2

4

4

5.5

Kacepetan Aduk Scraper (rpm)

0-86

0-86

0-86

0-86

0-86

0-65

0-45

0-45

0-45

Daya Homogenizer (KW)

1.1

1.1

1.5

1.5

3

4

11-15

18.5-22

22

Kacepetan Homogenizer (rpm)

3500

3500

2800

2800

2800

3000

2800

2800

3000

Daya Pemanas Listrik (KW)

2

2

2

4

6

12

18

24

24

Daya Vakum

0,18

0,18

0,37

0,37

0,55

2.2

2.2

4

4

Ngangkat Daya motor

0,18

0,18

0,75

0,37

0,75

1.5

2.2

3

4

Panci Banyu

Volume Desain (L)

3.35

7.8

25

38

60

160

400

800

1500

Kapasitas (L)

2.7

6

20

7.6-30.4

45

128

320

650

1000

Daya (KW)

0,025

0,025

0,37

0,55

0,55

0,75

1.1

1.5

2.2

Kacepetan (rpm)

1200

1200

1400

1400

1400

1400

960

960

960

Daya Pemanas Listrik (KW)

1

1

2

2

4

8

18

18

24

Panci Minyak

Volume Desain (L)

3.35

7.8

17.5

25

45

130

320

650

1250

Kapasitas (L)

2.7

6

14

5-20

35

105

250

500

1000

Daya (KW)

0,025

0,025

0,37

0,55

0,55

0,75

1.1

1.5

2.2

Kacepetan (rpm)

1200

1200

1400

1400

1400

1400

960

960

960

Daya Pemanas Listrik (KW)

1

1

2

2

4

8

18

18

24

5
6
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan