Tangki Panyimpenan

  • Stainless steel tank

    Tangki waja tahan karat

    Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd. Spesialisasi ngasilake macem-macem tangki panyimpenan pasta gigi, tangki panyimpenan krim, tangki panyimpenan cair, tangki panyimpenan seluler stainless steel, lan silinder tarik. Kita bisa nyedhiyakake layanan khusus sing ora standar, Mesin kita entuk standar kebersihan, lan cocog kanggo obat, panganan, kosmetik lan industri liyane.