ngisi sampo lan mesin tutup

shampoo filling and capping machine

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Dhaptar Piranti lan Kutipan

Ora

Jeneng

Jumlah

Fungsi

Rega Satuan

Total

Pangandikan

1

Putar botol manual

1

Tutup botol kanthi manual menyang wadhah botol sing kosong

$ 4,055,00

$ 4,055,00

Sing duwe botol ing sisih kiwa lan kiwa

2

GF16 / 5 Rotary Piston Filling and Capping Machine

1

Mesin ngisi piston 16 kepala; operasi capping 5 kepala.

$ 54.765,00

$ 54.765,00

Jinis gantung silinder, cam drive, struktur integrasi katup silinder maju internasional

3

Angkat tutup

1

Angkat tutup botol kanthi otomatis kanggo tutup sorter

$ 3,200,00

$ 3,200,00

Digawe saka 304 stainless steel lan karet alus

4

Sorter tutup otomatis

1

Atur tutup kanthi otomatis

$ 6,405,00

$ 6,405,00

Piranti tutup iki dirancang khusus kanggo tutup botol sampo krim khusus. Piranti capping liyane ora bisa diwujudake.

5

Trek tutup sabuk

2m

Mesin pakan tutup otomatis

$ 500,00

$ 500,00

6

Sistem konveyor

30m

Nyedhiyakake wadhah botol

$ 215,00

$ 6,450,00

7

Motor konveyor

4

Drive utama

$ 455,00

$ 1,820,00

8

Clamping botol lan mesin demoulding

1

Rilis jiwit

$ 5,125,00

$ 5,125,00

9

Platform kemasan

1

Kanggo kemasan gawean

$ 645,00

$ 645,00

10

Wadhah botol

200

Kanggo botol lan botol

$ 18,00

$ 3,600,00

11

Sistem kontrol listrik

$ 2,135,00

Total

$ 88.700,00

Mesin utama

1. Manual puter wadhah botol kanthi manual.

Mesin iki gampang dipasang botol kosong menyang wadhah botol kosong kanthi manual, lan ngrampungake proses loading botol manual.
Parameter Teknis:
Kapasitas: 25.000 botol / jam
Diameter putar: 1000mm
Daya: 1.5KW
Ukuran: 1000X1000X9500 (mm)

2. Conveyor

Sabuk conveyor iki digawe saka bahan SUS304 kanggo kabeh papan conveyor, sing memenuhi syarat sanitasi. Plat rantai conveyor digawe saka plastik rekayasa, umume diarani baja plastik, sing tahan aus tanpa ngrusak botol kasebut.

3. 16/5 Mesin ngisi piston lan mesin caps

Mesin kabeh-kanggo-siji iki khusus kanggo ngisi lan nutup bahan viskositas dhuwur kayata sampo, sampo, lotion awak, kondisioner, madu, saos, lsp. Amarga bahan kasebut kurang duwe cairan, mula kudu ditambahake. mung bisa diisi kanthi tekanan, mula mesin iki nggunakake cara ngisi piston lan jinis silinder gantung kuwalik, sing bisa nyukupi kabutuhan ngisi bahan viskositas dhuwur kanthi viskositas sing dhuwur. Kanggo nyuda polusi sekunder, mesin kasebut nggunakake tutup isi - Wis luwih ningkatake efisiensi produksi, memenuhi persyaratan panganan lan GMP kimia saben dinane, lan trep banget kanggo perawatan lan reresik sabanjure. Silinder piston lan katup mesin iki nggunakake struktur integrasi silinder lan katup maju, sing ora mung bisa ngatasi umur layanan katup lan proses sing angel, lan angel dipasang, biaya perawatan sing akeh, segel ketat, reresik sing kurang lan cacat liyane, nanging uga bisa nambah ngisi akurasi lan kenyamanan ngresiki; struktur silinder lan katup integral mesin saiki dadi internasional Dilengkapi solusi pojok sing luwih maju lan diwasa; iki minangka peralatan produksi sing cocog kanggo akeh perusahaan produksi.
Parameter teknis utama
Daya: AC 220V; 50HZ
Tenaga mesin: 3KW
Isi sirah: 16
Cacahe kepala capping: 5
Dilengkapi karo sumber udara: 0.65Mpa
Bobot: 8000kg
Spesifikasi kontainer sing ditrapake:
Diameter: Φ40mm-Φ100mm
Dhuwur: 80mm ~ 280mm
Spesifikasi sampul sing ditrapake:
Dhuwur: 10mm ~ 35mm
Diameter: Φ20mm ~ Φ80mm
Output: 2500P / h
Ukuran umume: 2300x2150x2300mm

4. Mesin nyopot tutup otomatis

Mesin capping iki dirancang khusus kanggo nutup botol bentuk khusus kanthi bentuk khusus kanggo industri kimia saben dina. Mesin iki luwih rumit tinimbang mesin capping biasa. Nggunakake bentuk tutup, sawetara piring stasiun sing cocog dirancang. Wajan njaba muter kanthi bebarengan, lan meksa tutup tutup cetakan cekung tutup ing stasiun kerja. Pungkasane, tutup kasebut disedot siji-siji nganggo sabuk sinkron vakum, di-push menyang trek feed cap, lan botol dikirim menyang nampan mangan mesin capping lan ngrampungake kerja.

image003
image004

5. Clamping botol lan mesin demoulding

Mesin iki dirancang khusus kanggo lini produksi botol bentuk karo wadhah botol. Botol sing diisi lan ditutup dijupuk saka wadhah botol. Botol dijepit dhisik, wadhah botol kanthi otomatis ambruk amarga gravitasi, lan banjur bali menyang wadhah botol.
Parameter teknis utama
Daya: AC 220V; 50HZ
Daya: 1.5KW
Output: 2500P / h
Ukuran: 1600 * 850 * 1100

6. Platform kemasan buatan

Platform iki digawe saka kabeh baja tahan karat lan memenuhi persyaratan GMP.

7. Wadhah botol

Sing nyekel botol duwe rong fungsi. Salah sijine yaiku mbantu mbantu botol sing bentuk sing ora teratur sing gampang diwutahake botol ing sabuk conveyor. Sing nomer loro yaiku nggabungake botol kanthi macem-macem spesifikasi lan varietas, saengga botol kasebut bisa mlebu ing wadhah botol. Mesin pengisi lan tutup nduweni ukuran seragam, lan nampan botol sing cocog uga digabung. Apa kasebut minangka pandhuan kanggo menehi botol, tray nampan botol, dhuwure mesin ngisi, utawa dhuwure mesin capping, ora prelu diatur. Ora mung nyuda beban kerja nalika ngganti botol spesifikasi, lan nambah efisiensi produksi, nanging uga siji mesin kanthi multi-guna, lan macem-macem spesifikasi bisa ditrapake, sing nyuda biaya pengadaan peralatan kanggo perusahaan manufaktur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan