Piranti Perawatan Osmosis Reverse

Reverse Osmosis Treatment Equipment

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Proses Osmosis Reverse:
Banyu mentah → Pompa banyu mentah → Filter multi-media → Filter karbon aktif → Pelunak banyu (opsional) → Filter presisi → Pompa tekanan tinggi → Osmosis balik primer → Penyesuaian PH → Tangki pemurnian banyu → Pompa banyu → Pasteurisasi → Filter mikropor → Outlet banyu .
Proses Osmosis Reverse Sekunder:
Banyu mentah → Pompa banyu mentah → Filter multi-media → Filter karbon aktif → Pelunak banyu (opsional) → Filter presisi → Pompa tekanan tinggi → Osmosis balik primer → Penyesuaian PH → Tangki banyu → Osmosis terbalik sekunder (membran osmosis terbalik kanthi muatan positif lumahing) → Tangki Pemurnian banyu → Pompa banyu → Pasteurisasi → Filter mikroponik → Outlet banyu.

Preparment tataran kapisan. (Filter pasir)

Panganggone saringan pasir kuarsa multi-medium, tujuan utamane yaiku kanggo ngilangi banyu sing ngemot endhepan, mangan, teyeng, bahan koloid, kotoran mekanik, padatan sing ditanggepi lan partikel liyane ing 20UM bahan ing ndhuwur sing mbebayani kesehatan. Kekeruhan efluen kurang saka 0,5NTU, CODMN kurang saka 1,5mg / L, isi zat besi kurang saka 0,05mg / L, SDI kurang saka utawa padha karo 5. Filter banyu minangka salah sawijining proses "fisik - kimia", banyu liwat bahan granular nalika ngiseni kekirangan banyu lan suspensi koloid. Filter minangka pemurnian banyu sing efektif lan perawatan proses utama kanggo nyiyapake banyu murni minangka proses sing penting banget.

Preparment tahap kaping kalih (Filter karbon) 

Filter karbon aktif digunakake kanggo mbusak pigmen ing banyu, mambu, pirang-pirang organisme kimia lan biologis, nyuda sisan polusi banyu lan pestisida lan polutan sing mbebayani liyane.

Struktur saringan karbon aktif lan saringan pasir kuarsa, bedane diselehake ing kapasitas adsorpsi kuat karbon aktif kanggo dicabut dening filter pasir kuarsa tanpa nyaring bahan organik, adsorpsi sisa klorin ing banyu, nggunakake banyu luwih saka kurang saka utawa padha karo klorin 0,1ML / M3, SDI kurang saka utawa padha karo 4, yaiku klor oksidan sing kuwat, ana macem-macem jinis karusakan membran, khususe membran osmosis mbalik luwih sensitif karo klorin. Kajaba iku, proses aktivasi, lumahing karbon aktif dadi bagean sing ora kristal saka sawetara klompok fungsional sing ana oksigen, klompok fungsional kasebut bisa duwe adsorpsi kimia oksidasi katalitik karbon aktif saka warta ala, kanggo mulihake kinerja, kanthi efektif mbusak nomer ion logam ing banyu.

Preparment tataran kaping telu (soft resin)

Resin kationik digunakake kanggo lelembut banyu, utamane kanggo ngilangi atose banyu. Kekerasan banyu minangka komposisi ion kalsium (Ca2 +), magnesium (Mg2 +) utama, nalika ngemot ion atose banyu mentah liwat lapisan resin, banyu Ca2 +, Mg2 + diganti adsorpsi resin, lan obyek liyane ing wektu sing padha kualitas ngeculake ion natrium Na + mili saka piranti alus ing banyu dicopot saka ion atose banyu sing alus. Supaya bisa nyegah fouling membran osmosis mbalikke. Sistem bisa mundur kanthi otomatis, lan uga abang.

Preparment tataran kaping papat (filter Micron) 

Ukuran partikel ing banyu kanggo nyopot partikel sing apik, saringan pasir bisa ngilangake partikel koloid sing cilik banget ing banyu, mula kerusuhan nganti 1 derajat, nanging isih saben mililiter banyu nganti atusan ewu ukuran partikel 1 - 5 mikron partikel koloid, tekanan ing filter iki kanggo ngilangi banyu sawise ukuran partikel 100 mikron utawa kurang ing partikel cilik, kanggo luwih nyuda kerusuhan, kanggo memenuhi proses kebutuhan banyu sabanjure kanggo nglindhungi proses sing wis suwene sabanjure.

Osmosis Balik

Piranti Reverse Osmosis minangka peralatan kanggo ngresiki banyu uyah kanthi tumindak bedane tekanan membran semi-permeabel. Disebut osmosis mbalikke, amarga ana bedane karo arah penetrasi alami. Bahan bedane duwe tekanan osmotik sing beda.

Osmosis terbalik bisa ngilangi luwih saka 97% uyah larut lan ing ndhuwur 99% koloid, mikroorganisme, partikel lan bahan organik, dadi peralatan pilihan pilihan pertama sing paling apik ing teknik banyu murni modern, banyu sing wis dimurnekake lan banyu luar angkasa (banyu super dimurnèkaké). Fitur sing paling penting yaiku konsumsi energi sing sithik, ora ana polusi, teknik sederhana, banyu bermutu tinggi lan operasi lan pangopènan sing trep.

RO kanthi tank ngumbah-mbalikke yaiku inti saka sistem perawatan banyu, mula kita nyiyapake tangki cuci kanthi ngresiki bagian njero RO supaya membran RO bisa luwih dawa.

1
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan