Produk

  • Stainless steel tank

    Tangki waja tahan karat

    Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd. Spesialisasi ngasilake macem-macem tangki panyimpenan pasta gigi, tangki panyimpenan krim, tangki panyimpenan cair, tangki panyimpenan seluler stainless steel, lan silinder tarik. Kita bisa nyedhiyakake layanan khusus sing ora standar, Mesin kita entuk standar kebersihan, lan cocog kanggo obat, panganan, kosmetik lan industri liyane.
  • Reverse Osmosis Treatment Equipment

    Piranti Perawatan Osmosis Reverse

    Proses Osmosis Reverse: Banyu mentah → Pompa banyu mentah → Filter multi-media → Filter karbon aktif → Pelunak banyu (opsional) → Filter presisi → Pompa tekanan dhuwur → Osmosis balik primer → Penyesuaian PH → Tangki pemurnian banyu → Pompa banyu → Pasteurisasi → Mikropor saringan → stopkontak. Proses Osmosis Reverse Sekunder: Banyu mentah → Pompa banyu mentah → Filter multi-media → Filter karbon aktif → Pelunak banyu (opsional) → Filter presisi → Pompa tekanan dhuwur → Osmosis balik primer → Penyesuaian PH → Tangki ...
  • Vacuum Emulsifying Unguent Machine

    Mesin Vacuum Emulsifying Unguent

    Komposisi: Mesin unguent emulsifying vakum umume digawe saka pot utama, pot banyu, pot minyak, bin pengisi, sistem campuran, sistem pendingin, sistem vakum, sistem jacking, sistem contrl lan platform rak. Jaminan kualitas: Garansi setaun. Layanan umur dawa. Insinyur kasedhiya kanggo layanan ing luar negeri. Prinsip Pakaryan: Bahan baku cair pisanan wis diatasi lan disebar ing pot banyu lan pot minyak, banjur mlebu menyang ketel emulsifikasi dening pompa vakum; bubuk bubuk ana ing f ...
  • Perfume Freezing Filter

    Filter Pembekuan Parfum

    Produk iki minangka lotion profesional, parfum, lsp. Dening perusahaan kami kanggo njlentrehake lan nyaring cairan sawise beku; iki minangka peralatan sing cocog kanggo pabrik kosmetik kanggo nyaring losyen lan minyak wangi. Bahan produk iki digawe saka stainless steel 304 utawa stainless steel 316L berkualitas tinggi, lan pompa diafragma pneumatik sing diimpor saka Amerika Serikat digunakake minangka sumber tekanan kanggo filtrasi tekanan positif. Pipa sing nyambungake nggunakake ...
  • Tube Internal Heating Filling and Sealing Machine

    Tube Isi Heating Internal lan Sealing Machine

    Mesin ngisi internal lan mesin penyegel internal nganggo tabung nggunakake selang komposit lan selang plastik minangka wadhah, kanthi panasan udara panas lan panyegelan. Kabeh proses dikontrol dening PLC lan ditampilake kanthi layar tutul.
    Posisi arah tabung, kontrol motor servo fotoelektrik;
    Rotasi otomatis 16station, ngisi cepet, pangukuran sing akurat;
    Pengatur volume ngisi kecepatan tinggi digital, gampang diatur pangukuran;
    Udara panas sing diimpor ing piranti panas, estetis buntut sing disegel lan tenan;
    Opsional miturut macem-macem bahan: sistem pemanas hooper, kepala ngisi anti-gambar.
  • shampoo filling and capping machine

    ngisi sampo lan mesin tutup

    Dhaptar Piranti lan Nomer Quotation No.Nama Jumlah Fungsi Unit Harga Total Komentar 1 Putar botol manual 1 Masang botol menyang wadhah botol kosong $ 4,055.00 $ 4,055.00 Pemegang botol ing kiwa lan kiwa 2 GF16 / 5 Isi Piston Rotary lan Mesin Capping 1 16-kepala mesin pengisi piston; operasi pembatasan 5 kepala. $ 54.765.00 $ 54.765.00 Tipe gantung silinder, cam drive, katup silinder maju internasional integr ...
  • Semi-automatic tube filling and sealing machine

    Mesin ngisi tabung semi-otomatis lan mesin penyegel

    Produk iki minangka mesin ngisi tujuan ganda kanggo pasta lan cairan, sing dirancang kanggo digunakake ing unit anti-kerusuhan. Mesin kasebut ditrapake kanggo ngisi jumlah banyu, minyak, emulsi lan bahan kaya tempel. Tabel kerja bisa diangkat miturut panjaluk ngisi. Cara mangan: gravitasi biasa / jinis nyedhot otomatis Kontrol: kontrol listrik / kontrol pneumatik Volume isi: 5-1000ml, sing dipérang dadi 6 seri A, B, C, D, E, F. 1. Fitur struktural: Produk iki nggunakake plug-in ...
  • Packaging Production Line

    Garis Produksi Kemasan

    1. unscrambler otomatis kanthi otomatis Pambuka: unscrambler kanthi otomatis bisa nggawe botol tumpukan dadi tertib, lan bisa mindhah botol menyang conveyor siji-siji, lan banjur alat botol mbalikke botol dadi siji arah lan njupuk menyang area pengisi. Parameter teknis utama: Kapasitas ngasilake: 60-120 gendul / mnt Aplikasi: botol plastik bulat 10ml-100ml Daya: 340w Udara komprèsi: 3-5kg / m³ Ukuran (mm): 960 * 960 * 1140 Bobot: 450kg 2. Ultrasonik jinis silinder washi ...
  • filling and capping line

    ngisi lan nutup garis

    Isi lan parfum parfum parfum Model 4 nozel Dhuwur Botol ≤250mm Dhiameter maksimum cangkeme botol ≤Φ35mm Dhiameter minimal ≤Φ4.5mm Tingkat cair sing bisa disetel (adoh saka cangkeme botol) 15-50mm Dimensi (ora kalebu botol cair) (L * W * H) 660 * 470 * 1330mm Suhu sekitar adaptif 0-30 ℃ Kecepatan memompa 5.5L / s Mesin cukur parfum pneumatik Mesin iki nggunakake kontrol pneumatik lengkap, sing cocog banget kanggo ...
  • Fuel mixed with water phacoemulsification burning energy-saving equipment

    Bahan bakar campuran karo fakoemulsifikasi banyu peralatan hemat energi

    Teknik emulsifikasi ultrasonik cairan wis akeh digunakake, kita wis nggunakake kosmetik, pulp baterai, anggur, minyak, industri minyak abot. Ing ngisor iki nggambarake roleofultrasoundintheheavyoil. Preferensi. Yen sampeyan butuh, wenehi paramèter lan katrangan sing luwih rinci, solusi sing menehi wewenang. Matur suwun! Ngirit energi kanthi banyuphacoemulsificationburningenergy-hemat peralatan Hemat energi lan perlindungan lingkungan, wis dadi perhatian lan riset ing jagad. A ...
  • liquid detergent agitator

    agitator deterjen cair

    Formasi: Seri Agitator Detergen Cair Inovasi kasusun saka pot Utama, sistem aduk, sistem pemanas, sistem vakum, sistem kontrol lan platform rak, lan liya-liyane. Aplikasi: Agitator cocog kanggo nyampur, mbubarake lan homogenisasi cairan kental sing beda. Sistem pencampuran dilengkapi agitator scraping tembok unidirectional utawa bidirectional lan kontrol frekuensi. Panci utama bisa digawe panas lan digawe adhem kaya sing dibutuhake. Mesin kasebut cocog kanggo industri kaya ...
  • Vacuum Emulsifying  Mixer

    Mixer Emulsifying Vakum

    Konfigurasi: RH Vacuum Emulsifying Mixer Series Inovasi digawe saka ketel emulsifikasi (tutup fluktuasi, bentuk ketel utawa bentuk bunderan njaba), ketel banyu, ketel minyak, sistem vakum, sistem kontrol pemanas lan suhu, sistem pendinginan, sistem kontrol mesin listrik. Ect. Prinsip kerja: Sawise dadi panas & campuran bahan ing ketel banyu lan ketel minyak, dihirup menyang ketel emulsifikasi nganggo pompa vakum, aduk lan lebokake menyang homog ...