Mesin Mesin Parfum

  • Perfume Freezing Filter

    Filter Pembekuan Parfum

    Produk iki minangka lotion profesional, parfum, lsp. Dening perusahaan kami kanggo njlentrehake lan nyaring cairan sawise beku; iki minangka peralatan sing cocog kanggo pabrik kosmetik kanggo nyaring losyen lan minyak wangi. Bahan produk iki digawe saka stainless steel 304 utawa stainless steel 316L berkualitas tinggi, lan pompa diafragma pneumatik sing diimpor saka Amerika Serikat digunakake minangka sumber tekanan kanggo filtrasi tekanan positif. Pipa sing nyambungake nggunakake ...