Filter Pembekuan Parfum

Perfume Freezing Filter

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Produk iki minangka lotion profesional, parfum, lsp. Dening perusahaan kami kanggo njlentrehake lan nyaring cairan sawise beku; iki minangka peralatan sing cocog kanggo pabrik kosmetik kanggo nyaring losyen lan minyak wangi. Bahan produk iki digawe saka stainless steel 304 utawa stainless steel 316L berkualitas tinggi, lan pompa diafragma pneumatik sing diimpor saka Amerika Serikat digunakake minangka sumber tekanan kanggo filtrasi tekanan positif. Pipa penghubung nggunakake fittings pipa polesan sanitasi, lan kabeh nganggo formulir sambungan instalasi sing cepet, sing gampang dibongkar lan diresiki. Iki dilengkapi membran saringan microporous polypropylene, sing akeh digunakake ing industri kosmetik, departemen riset ilmiah, rumah sakit, laboratorium lan unit liyane kanggo njlentrehake lan sterilake cairan, utawa analisis mikro-kimia sing sithik, sing trep lan andal.

Piranti peralatan iki duwe kaluwihan saka operasi sing trep, kinerja stabil, struktur kompak lan tapak cilik.

Prinsip kerja:
Mesin iki dikembangake kanggo campuran, alkolisasi, tusukan, klarifikasi lan filtrasi cairan kanthi tekanan biasa lan suhu sithik. Iki minangka piranti sing cocog kanggo astringen, minyak wangi, banyu folal lan tutuk, lsp, ing pabrik kosmetik. Kangge uga bisa digunakake ing departemen riset, rumah sakit lan laboratorium kanggo ngilangi bakteri klarifikasi lan nyaring cairan sing sithik. Pipa kasebut disambungake kanthi formulir sambungan instalasi sing cepet, sing memenuhi tuntutan standar GMP.

Panggunaan wiyar:
Industri kosmetik: banyu kosmetik, minyak wangi, esensi

Industri farmasi: obat kumur, cairan lisan, cairan obat lan macem-macem infus
Industri panganan: alkohol, omben-omben, lsp.

Alokasi Standar:
1. Tangki beku pengawetan panas stainless steel lan pipa koil;
2. unit pembekuan;
3. Sistem campuran-bukti bledosan
4. Pompa diafragma pneumatik anticorrosive;
5. Sistem filtrasi;
6. Katup wedhi pipefitting tingkat kebersihan;
7. Sistem kontrol listrik tipe sealing;
8. Dhukungan stainless steel sing bisa dipindhah.

Teknologi pangolahan lan ciri
1. Suhu pembekuan minimal sistem pembekuan bisa nganti -15 ℃

2. Ditrapake kanggo filtrasi klarifikasi lan filtrasi sterilisasi saka macem-macem solusi banyu
3. Kanggo filtrasi solusi laboratorium lan media budaya bakteri
4. Filtrasi liyane kayata toner, minyak wangi, tetes mata, vitamin, fotoresist, lsp.

Parameter Teknis

biaoge
1
2
photobank
6
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan