Garis Produksi Kemasan

  • Tube Internal Heating Filling and Sealing Machine

    Tube Isi Heating Internal lan Sealing Machine

    Mesin ngisi internal lan mesin penyegel internal nganggo tabung nggunakake selang komposit lan selang plastik minangka wadhah, kanthi panasan udara panas lan panyegelan. Kabeh proses dikontrol dening PLC lan ditampilake kanthi layar tutul.
    Posisi arah tabung, kontrol motor servo fotoelektrik;
    Rotasi otomatis 16station, ngisi cepet, pangukuran sing akurat;
    Pengatur volume ngisi kecepatan tinggi digital, gampang diatur pangukuran;
    Udara panas sing diimpor ing piranti panas, estetis buntut sing disegel lan tenan;
    Opsional miturut macem-macem bahan: sistem pemanas hooper, kepala ngisi anti-gambar.
  • shampoo filling and capping machine

    ngisi sampo lan mesin tutup

    Dhaptar Piranti lan Nomer Quotation No.Nama Jumlah Fungsi Unit Harga Total Komentar 1 Putar botol manual 1 Masang botol menyang wadhah botol kosong $ 4,055.00 $ 4,055.00 Pemegang botol ing kiwa lan kiwa 2 GF16 / 5 Isi Piston Rotary lan Mesin Capping 1 16-kepala mesin pengisi piston; operasi pembatasan 5 kepala. $ 54.765.00 $ 54.765.00 Tipe gantung silinder, cam drive, katup silinder maju internasional integr ...
  • Semi-automatic tube filling and sealing machine

    Mesin ngisi tabung semi-otomatis lan mesin penyegel

    Produk iki minangka mesin ngisi tujuan ganda kanggo pasta lan cairan, sing dirancang kanggo digunakake ing unit anti-kerusuhan. Mesin kasebut ditrapake kanggo ngisi jumlah banyu, minyak, emulsi lan bahan kaya tempel. Tabel kerja bisa diangkat miturut panjaluk ngisi. Cara mangan: gravitasi biasa / jinis nyedhot otomatis Kontrol: kontrol listrik / kontrol pneumatik Volume isi: 5-1000ml, sing dipérang dadi 6 seri A, B, C, D, E, F. 1. Fitur struktural: Produk iki nggunakake plug-in ...
  • Packaging Production Line

    Garis Produksi Kemasan

    1. unscrambler otomatis kanthi otomatis Pambuka: unscrambler kanthi otomatis bisa nggawe botol tumpukan dadi tertib, lan bisa mindhah botol menyang conveyor siji-siji, lan banjur alat botol mbalikke botol dadi siji arah lan njupuk menyang area pengisi. Parameter teknis utama: Kapasitas ngasilake: 60-120 gendul / mnt Aplikasi: botol plastik bulat 10ml-100ml Daya: 340w Udara komprèsi: 3-5kg / m³ Ukuran (mm): 960 * 960 * 1140 Bobot: 450kg 2. Ultrasonik jinis silinder washi ...
  • filling and capping line

    ngisi lan nutup garis

    Isi lan parfum parfum parfum Model 4 nozel Dhuwur Botol ≤250mm Dhiameter maksimum cangkeme botol ≤Φ35mm Dhiameter minimal ≤Φ4.5mm Tingkat cair sing bisa disetel (adoh saka cangkeme botol) 15-50mm Dimensi (ora kalebu botol cair) (L * W * H) 660 * 470 * 1330mm Suhu sekitar adaptif 0-30 ℃ Kecepatan memompa 5.5L / s Mesin cukur parfum pneumatik Mesin iki nggunakake kontrol pneumatik lengkap, sing cocog banget kanggo ...