Perusahaan kita melu Pameran Internasional Adhesives lan Sealing Internasional Shanghai

Perusahaan kita melu Pameran Adhesives lan Sealing Internasional Shanghai sing dianakake ing Pusat Pameran Internasional New Shanghai tanggal 16-18 September 2020.

Ana akeh pameran ing pameran iki lan kompetisi kasebut galak. Perusahaan nyewa udakara 40 meter persegi ing ruang pameran lan nggawa 4 produk, yaiku mesin pengisi, mesin press, mixer planet ganda, lan mesin dispersi kuat. Mesin pengisi sing ditampilake wektu iki beda karo perusahaan liyane. Mesin pengisi kita dipérang dadi tabung siji lan tabung dobel. Akurasi ngisi cukup dhuwur lan cocog kanggo lem saka macem-macem viskositas. Perusahaan liyane nggunakake ngisi buntut, perusahaan kita wis ngembangake teknologi ngisi kepala khas, ngisi ing lem. Iki kanthi efektif ngindhari gelembung udara anyar sajrone proses ngisi. Ukuran tabung mesin ngisi tabung dobel bisa disetel miturut kabutuhan pelanggan. Tabung tunggal lan tabung dobel diisi kanthi horisontal, sing ngatasi masalah campuran udara lan kebanjiran ing ngisi vertikal, lan operasi kasebut trep banget.

Sawise telung dina pameran, perusahaan kita nampa 12 pesenan lan nggayuh maksud kerja sama karo luwih saka 30 perusahaan. Nambah visibilitas perusahaan ing rantai industri hulu lan hilir, lan dadi landhesan sing kuat kanggo pangembangan perusahaan.

Sanalika, perusahaan kita mesthi ngentekake akeh dhuwit kanggo riset lan pangembangan teknologi. Pameran iki uga ngiyatake tekad perusahaan ing riset teknologi lan pangembangan. Mbesuk, kita bakal ngadhepi pasar lan nggunakake teknologi minangka jaminan kanggo nyedhiyakake pelanggan produk sing luwih dhuwur kanthi rega sing nyenengake lan operasi sing trep, kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan hulu lan hilir kanthi tumindak praktis.


Wektu kiriman: Nov-18-2020