Layanan khusus, Pengalaman profesional lan sugih

Bubar iki, Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd. Rampung produksi lini produksi gel lan emulsi kanggo Yangzhou Runlian Medical Equipment Co., Ltd. lan lini produksi krim lan lotion kanggo Hunan Zhongxinkang Medical Equipment Co., Ltd. Kabeh baris prodction kabeh wis debug. Iki resmi diwenehake menyang pelanggan ing wulan Oktober, lan pangguna kanthi resmi digunakake ing produksi.
Fitur umum saka rong unit kasebut yaiku kapasitas, macem-macem, lan ruangan cilik. Miturut kahanan pangguna, insinyur kita wis ngrancang rencana lengkap saka pertimbangan fungsi, biaya, tata letak, operasi, transportasi, lan entri. Proses operasi kabeh gampang lan lancar, lan macem-macem produk bisa diprodhuksi ing emulsifier multi-fungsi kanggo ngasilake produk berkualitas tinggi, sing bisa ngrampungake masalah pelanggan lan nyukupi kebutuhan pelanggan. Pangguna kebak puji kanggo perusahaan kita.
Lan ing taun iki, amarga epidemi kasebut, permintaan ing pasar asing wis mudhun, nanging isih entuk pesen saka pelanggan nalika epidemi kasebut paling parah. Urutan Bangladesh rampung tanggal 8 Oktober. Pelanggan ing Bangladesh iki minangka pabrikan pewarna rambut. Sawise vakum, isi oksigen ing pot kudu diukur. Nitrogen kudu diisi sajrone proses produksi. Piranti pembersih nitrogen dibutuhake. Para insinyur ngrancang mesin kasebut miturut pelanggan's kabutuhan lan ngilangi kabutuhan peralatan pembersih nitrogen. Uga menehi video instalasi rinci lan dhukungan teknologi. Pelanggan seneng banget karo mesin lan layanan lan wis entuk kerja sama jangka panjang.
Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd. wis fokus ing peralatan industri luwih saka sepuluh taun. Wis nglumpukake pengalaman sugih ing produksi krim, lotion, lan peralatan lotion. Teknologi kasebut diwasa lan lengkap. Saben desain bisa dirancang kanggo pangguna. Pelanggan nyedhiyakake peralatan berkualitas tinggi nalika ngrancang solusi lini produksi praktis kanggo para pelanggan supaya bisa ngirit biaya lan nambah efisiensi.


Wektu kiriman: Okt-27-2020