Pambuka Ringkesan babagan teknologi campuran ultrasonik lan nyebar dispersi

Teknologi nyampur lan nyebar ultrasonik dinamis magepokan karo homogenizer jet, khususe homogenizer ultrasonik jet dinamis. Teknologi inti yaiku homogenizer ultrasonik jet dinamis.
Teknologi campuran lan dispersi tradisional umume ngganggu teknologi dayung, lan teknologi campuran lan dispersi yaiku teknologi ultrasonik dinamis sing cair.
Miturut prinsip generasi ultrasonik, ultrasonik bisa dipérang dadi rong kategori: ultrasonik listrik lan ultrasonik hidrodinamik. Sanajan homogenizer jet elektro-ultrasonik duwe efek homogenisasi sing apik ing partikel cair, nanging mbutuhake peralatan listrik eksternal, biaya larang, konsumsi tenaga gedhe, lan kapasitas pangolahan cilik, mula ora cocog kanggo aplikasi sing akeh ing industri; panggunaan hidrogenamika ultrasonik jet homogenizer Fluid (biasane gas utawa cairan) digunakake minangka gaya motivasi kanggo bungah ing alang-alang ing jet homogenizer supaya kedher. Nalika frekuensi intrinsik jet medium cairan konsisten karo frekuensi alami alang-alang, resonansi ana lan gelombang ultrasonik dipancarkan. Lan miturut ultrasonik intensitas swara dhuwur, suhu dhuwur digawe, sing nambah kapasitas campuran cairan utama lan cairan sekunder, nyuda ukuran partikel atomisasi cairan, ningkatake kemajuan reaksi kimia, nyepetake kemampuan macem-macem cairan kanggo nembus siji lan liyane, lan nyepetake proses nyampur, Kanggo nambah keseragaman campuran, lan ewonan gelombang kejut atmosfer katon ing kolom kavitasi, terus-terusan nyebabake campuran cairan, hancurake cairan sekunder dadi partikel ukuran micron utawa nanometer, lan nyebar kanthi rata ing cairan utama, Bentuk fase sing disebar.
Proyek aplikasi produk saiki nggunakake campuran ultrasonik lan teknologi dispersi ultrasonik:
1. Piranti nyiyapake banyu kaya hidrogenamika ultrasonik
2. Piranti persiapan dispersi graphene ultrasonik hidrodinamik
3. Sistem Preparasi Alkoholisasi Ultrasonik Fluida
4. Sistem persiapan banyu molekul ultrasonik hidrodinamik
5. sistem perawatan limbah ultrasonik daya adi


Wektu kiriman: Okt-27-2020