Seri Nanodisperser

  • Fuel mixed with water phacoemulsification burning energy-saving equipment

    Bahan bakar campuran karo fakoemulsifikasi banyu peralatan hemat energi

    Teknik emulsifikasi ultrasonik cairan wis akeh digunakake, kita wis nggunakake kosmetik, pulp baterai, anggur, minyak, industri minyak abot. Ing ngisor iki nggambarake roleofultrasoundintheheavyoil. Preferensi. Yen sampeyan butuh, wenehi paramèter lan katrangan sing luwih rinci, solusi sing menehi wewenang. Matur suwun! Ngirit energi kanthi banyuphacoemulsificationburningenergy-hemat peralatan Hemat energi lan perlindungan lingkungan, wis dadi perhatian lan riset ing jagad. A ...