Agitator Deterjen Cair

  • liquid detergent agitator

    agitator deterjen cair

    Formasi: Seri Agitator Detergen Cair Inovasi kasusun saka pot Utama, sistem aduk, sistem pemanas, sistem vakum, sistem kontrol lan platform rak, lan liya-liyane. Aplikasi: Agitator cocog kanggo nyampur, mbubarake lan homogenisasi cairan kental sing beda. Sistem pencampuran dilengkapi agitator scraping tembok unidirectional utawa bidirectional lan kontrol frekuensi. Panci utama bisa digawe panas lan digawe adhem kaya sing dibutuhake. Mesin kasebut cocog kanggo industri kaya ...