agitator deterjen cair

liquid detergent agitator

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Formasi:
Seri Agitator Detergen Cair Inovasi digawe saka pot Utama, sistem aduk, sistem pemanas, sistem vakum, sistem kontrol lan platform rak, lsp.

Aplikasi:
Agitator cocog kanggo nyampur, larut lan homogenisasi cairan likat sing beda. Sistem pencampuran dilengkapi agitator scraping tembok unidirectional utawa bidirectional lan kontrol frekuensi. Panci utama bisa digawe panas lan digawe adhem kaya sing dibutuhake. Mesin kasebut cocog kanggo industri kayata deterjen cair, agen tambahan tekstil, kesehatan & medis, panganan & minuman, wewangian lan teknik kimia sing apik, lsp.

Agitator Deterjen Cair JB-100L

Ora

Jeneng

Konfigurasi

Pangandikan

1.

Panci Utama

Volume Desain (L)

120

Kapasitas (L)

25-100

Lapisan Batin

SUS316L

Lapisan antar

SUS304

Lapisan njaba

SUS304

2.

Sistem Aduk

Daya Ngaduk (kw)

1.5

Tingkat Aduk (rpm)

0-65

3.

Sistem Pemanas

Pemanas Listrik

Daya (kw)

6

4.

Sistem Kontrol

Kabinet kontrol stainless steel, kontrol nganggo tombol

5.

Platform rak

4 kaki

6.

Ukuran

700mm * 700mm * 1200mm

Agitator Deterjen Cair JB-200L

Ora

Jeneng

Konfigurasi

Pangandikan

1.

Panci Utama

Volume Desain (L)

250

Kapasitas (L)

200

Lapisan Batin

SUS316L

8mm

Lapisan antar

SUS304

8mm

Lapisan njaba

SUS304

3mm

2.

Sistem Aduk

Daya Ngaduk (kw)

2.2

Tingkat Aduk (rpm)

0-45

3.

Sistem Pemanas

Pemanas Listrik

4.

Sistem Kontrol

Kabinet kontrol stainless steel, kontrol nganggo tombol

5.

Platform rak

4 kaki

Agitator Deterjen Cair JB-650L

Ora

Jeneng

Konfigurasi

Pangandikan

1.

Panci Utama

Volume Desain (L)

650

Kapasitas (L)

500

Lapisan Batin

SUS316L

8mm

Lapisan antar

SUS304

8mm

Lapisan njaba

SUS304

3mm

2.

Sistem Aduk

Daya Ngaduk (kw)

3

Tingkat Aduk (rpm)

0-45

3.

Sistem Pemanas

Pemanas Listrik

Daya (kw)

24

4.

Sistem Kontrol

Kabinet kontrol stainless steel, kontrol nganggo tombol

5.

Platform rak

4 kaki

6.

Ukuran

700mm * 700mm * 1200mm

Agitator Cair Cairan 1300L

Ora

Jeneng

Konfigurasi

Pangandikan

1.

Panci Utama

Volume Desain (L)

1500

Kapasitas (L)

1300

Lapisan Batin

SUS316L

Lapisan antar

SUS304

Lapisan njaba

SUS304

2.

Sistem Aduk

Daya Ngaduk (kw)

4

Tingkat Aduk (rpm)

0-60

3.

Homogenisasi

Rating (R / MIN)

2890

Daya (kw)

7.5

4.

Sistem Kontrol

Kabinet kontrol stainless steel, kontrol nganggo tombol

5.

Platform rak

4 kaki

6.

Ukuran

700mm * 700mm * 1200mm

1
6
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan