ngisi lan nutup garis

filling and capping line

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Isi minyak wangi lan capping baris

1

Model

4 nozel

Dhuwur Botol

≤250mm

Dhiameter maksimum cangkeme botol

≤Φ35mm

Dhiameter minimal

≤Φ4.5mm

Tingkat cairan sing bisa disetel (adoh saka

cangkem botol)

15-50mm

Ukuran (ora kalebu cairan

gendul) (L * W * H)

660 * 470 * 1330mm

Suhu lingkungan adaptif

0-30 ℃

Kacepetan mompa

5,5L / s

Mesin cukur parfum pneumatik

    Mesin iki nggunakake kontrol pneumatik lengkap, sing cocog banget kanggo cangkeme produk kaca parfum.
     Gunakake sirah cukur sing digawe saka bahan khusus, pasang botol kaca kanthi nozel ing endhas tutup, lan tutup nozel lan botol kaca kanthi padha karo tekanan hawa.
    Miturut syarat pelanggan, liwat debugging nyata, kanggo nggayuh kacepetan lan efek sing cocog, iku pilihan sing cocog.
    Prinsip kerja mesin dasi yaiku mbukak katup tangan lan nyambungake menyang sumber gas. Lebokake botol kaca kanthi nozel ing cangkeme nozel, pencet saklar pneumatik, gunakake meja sing mundhak supaya botol kasebut lurus, lan ing wektu sing padha, silinder kasebut dikencengi mudhun, lan sawisengencengi cangkeme, silinder kanthi otomatis bali menyang titik wiwitan asline. Daur ulang siji
    Loosen sekrup posisi inti tembaga ing cangkeme dasi, lan muter inti tembaga supaya bisa munggah lan mudhun. Umume, nozel dilebokake ing cangkeme nozel lan rada luwih murah tinimbang pesawat ngisor kanthi kabel 20 ~ 30. Posisi penyesuaian khusus beda-beda gumantung karo nozel.
    Mesin penyegel parfum pneumatik minangka salah sawijining komponen isi minyak wangi lan sealing. Iki digunakake kanggo nutup tutup tutup saka macem-macem spesifikasi. Dhiameter segel; Tingkat pas segel; 99%. Tekanan udara sing dikompres: 4 ~ 6kg / cm2.
    Cathetan: Nalika botol dibanting ing tamparan, pencet tombol bali lan botol kasebut bakal tiba kanthi otomatis.
Operation Operasi sing salah bisa nyebabake kahanan sing mbebayani, nyebabake cilaka utawa kerusakan barang! Nalika mesin bisa digunakake, ati-ati supaya cedhak karo wilayah kerja supaya ora ana bebaya pribadi!
▲ Teknisi non-profesional, aja mriksa mesin, yen bisa nyebabake kerusakan ing mesin.

3

Garis kemasan
Bahan: Baja tahan karat
Ukuran: 6000 * 900 * 750mm, kalebu platform koleksi pungkasan 500mm
Lebar sabuk: 250mm
Kacepetan: 1-8m / menit, bisa diatur

Baris produksi mesin ngisi lan nutup: 30-40 botol / menit

Ora

Jeneng

Jumlah

1

Mesin botol disk

1 set

2

Mesin pengisi tempel 6 lurus

1 set

3

Mesin tutup tutup otomatis

1 set

4

Mesin label botol bunder

1 set

5

Printer inkjet otomatis

1 set

6

Platform conveyor pengepakan manual

1 set

7

Mesin segel lan kemasan kaset ndhuwur lan ngisor

1 set

Cathetan: Iki konfigurasi dhasar lan cocog kanggo botol babak standar.

Yen botol bentuk khusus diisi, butuh desain non-standar, utawa nambah colokan batin, kepala pompa, utawa peralatan kemasan liyane, lsp.

Kanggo saben botol lan tutup tambahan, saben cetakan spesifikasi tambahan dikenani biaya kanthi kapisah.

Pambuka lan panjelasan peralatan utama

1. Mesin botol disk (mesin botol)

Perkenalan peralatan :
    Botol unscrambler kanthi manual nyelehake botol menyang meja putaran bunder, lan putar putar bisa terus-terusan mindhah botol kasebut ing sabuk conveyor, lan mlebu ing mesin cuci lan ngisi botol kanggo diisi. Gampang digunakake, operasi sederhana minangka bagean sing penting banget, lan uga bisa digunakake minangka botol koleksi botol.

Parameter teknis utama:
    Spesifikasi sing ditrapake: 50-500ml
    Dhiameter botol sing ditrapake: φ10-φ80mm
    Dhuwur botol sing ditrapake: 80-300mm
    Kapasitas produksi: 0-100 gendul / mnt bpm (gubernur kacepetan transfer bisa diatur)
    Tegangan: 220v50hz
    Daya: 0,5kw
    Bobot: 70KG
    Ukuran: 600 * 600 * 1200mm

4

2. Linear 6 muncung mesin pengisi tempel

 Parameter Teknis

    Nomer mesin pengisi nozel: 6 garis lurus (bisa disesuaikan miturut volume produksi)
    Isi spesifikasi: 100-400ml
    Kacepetan ngisi: 2000-2400 gendul / jam
    Daya voltase: 220v / 50hz. 1.2-2.0kw
    Tekanan sumber udara: 0.4-0.6mpa
    Ukuran: 2000 * 1300 * 1900mm Bobot: 320kg

    Mesin pengisi saos 6-linier linier nggunakake teknologi canggih ing jagad, nggunakake kontrol sensor PLC lan serat optik elektronik, lan tampilan teks mikrokomputer nutul operasi antarmuka buatan. Ana isi botol. Ora ana irigasi botol mandheg. Nduwe fungsi ngetung. Cathet produksi dina - wulan saiki. Peralatan kasebut umume digunakake kanggo ngisi macem-macem saos tempel. Cocog kanggo ngisi saus panganan. Lumahing peralatan lan permukaan kontak bahan digawe saka stainless steel 304, ora netes, ora ana gambar. Gampang diresiki. Ora ana sudut mati, sing cocog karo standar GMP industri farmasi nasional. (Utamane digunakake kanggo ngisi tempel butiran, saos lsp).
    Fitur peralatan: ora ana residu ing lumahing botol sawise ngisi, njamin lumahing botol lan permukaan peralatan kasebut resik lan higienis, gampang dioperasikake, gampang dijaga. Stabil kanggo digunakake, kanthi otomatis otomatis. Cocog kanggo cairan, cairan lan ngisi liyane.

3. Mesin tutup tutup otomatis

 Pambuka peralatan:

    Mesin tutup rotary (tekanan) tutup otomatis, nggunakake teknologi canggih ing jagad, nggunakake kontrol PLC lan sensor serat optik elektronik, tampilan teks mikro-komputer tutul operasi antarmuka buatan. Tutup otomatis - tutup rotary (tekanan) otomatis. Lan kanthi fungsi ngetung. Sampeyan bisa ngrekam produksi dina - wulan saiki.
    Nalika botol sawise ngiseni kanthi otomatis mlebu ing mesin tutup rotary (tekanan) - tutup sampul kanthi otomatis ngatur tutup botol sing ora tumoto lan ora teratur kanthi otomatis, lan ngatur kanthi otomatis ing cangkeme botol, banjur endhas tutup kanthi otomatis muter tutup (pencet) Apik - ketik proses sabanjure. Piranti kasebut cocog kanggo ngisi macem-macem cairan lan tutup tutup botol (tekanan). Cocog kanggo ngisi farmasi, kimia, pestisida, panganan lan omben-omben, kosmetik lan industri liyane (yen jus, buah) Cuka, cairan oral, lsp.) Lumahing peralatan lan permukaan kontak bahan digawe saka Bahan stainless steel 304, ora netes, gampang diresiki. Ora ana sudut mati, sing cocog karo standar GMP industri farmasi nasional.

Fitur peralatan:

    Ora ana residu ing lumahing botol sawise diisi, mesthekake lumahing botol lan permukaan peralatan sing resik lan higienis, gampang dioperasikake lan gampang dijaga. Panggunaan stabil lan intensitas otomatisasi sing dhuwur.

Parameter Teknis:

    Spesifikasi diameter tutuk botol: 20-80mm
    Kacepetan puteran Rotary (tekanan): 2000-2500 botol / jam
    Daya voltase: 220v / 50hz. 1.2-2.0kw
    Tekanan sumber udara: 0.4-0.6mpa
    Ukuran: 2000 * 900 * 1600mm
    Bobot: 260kg

4. Mesin label otomatis bunder vertikal adesif

Pitepangan peralatan

• Mesin kabeh nggunakake sistem kontrol PLC sing diwasa supaya kabeh mesin bisa stabil lan kanthi kacepetan dhuwur.
• Sistem operasi dikendhaleni antarmuka tutul, sing gampang dioperasikake, praktis lan efisien.
• Teknologi canggih cepet lan stabil
• Jembar aplikasi kanggo label botol bunder ing kabeh ukuran
• Botol inline kanggo lampiran label sing luwih kuwat
• Baris sambungan opsional kanggo bagean ngarep lan mburi, utawa nampa meja putar opsional supaya gampang koleksi, ngurutake lan ngemas produk rampung
Lumahing peralatan digawe saka 304 stainless steel, sesuai karo standar GMP nasional.

Parameter Teknis

Spesifikasi voltase: AC220V 50 / 60HZ fase siji
Konsumsi energi: 300W
Ukuran: 2000 (L) × 700 (W) × 1270 (H) mm
Kacepetan label: 40-100 gendul / mnt (kacepetan standar 3,5m / min)
Arahan ngirim bahan: kiwa menyang tengen
Bobot mesin: 200KG
Akurasi label: ± 1mm ​​(kajaba kesalahan ing antarane stiker lan label kasebut dhewe)
Jinis botol sing ditrapake: botol bunder.
Jangkauan kontainer sing ditrapake: diameter njaba 16-150 mm, dhuwur 35-400 mm
Jangkauan label sing ditrapake: dhuwur 15-200 mm, dawa 23-400 mm
Kebutuhan volume label:
    a) Kertas dhasar label digawe saka kertas glassine (yaiku kertas transparan);
    b) kekandelan kertas label ora kurang saka 25 × 10-6m (25μm);
    c) the outer diameter of the label roll is <φ350; the inner diameter of the label roll is φ76

5. Printer inkjet otomatis

Spesifikasi Peralatan:

    Ukuran: 370 × 260 × 550
    Pelebaran font: bisa jembar nganti 9 kali
    Sumber daya: AC220V 50Hz 100VA
    Informasi panyimpenan: 60 informasi cetak
    Jumlah garis sing dicithak: 1-2 baris (1 baris ing basa Cina)
    Kacepetan nyithak: 1400 karakter / (5 × 7)
    Bobot kotor mesin: 30 kg
    Kelembapan sekitar: 90% utawa kurang
    Suhu sekitar: 10-45C

Pambuka peralatan:

    Printer inkjet pump internal nggunakake sistem pompa tinta sirkuit tertutup internasional sing populer, sing bisa ngilangi polusi lingkungan eksternal lan ngirit konsumsi pelarut. Pompa drive magnet terkenal internasional, sistem filtrasi sirkulasi tinta majeng, digabungake karo sirkuit terintegrasi tinggi sing dikembangake kanthi independen dening Leadjet, supaya mesin tetep stabil jangka panjang. Bisa nyithak basa Tionghoa, Inggris, angka lan pola online, lan bisa nyithak nomer, teks lan grafis definisi tinggi ing macem-macem bahan. Iki digunakake kanthi akeh ing panganan, obat, kimia, mesin lan elektronik, bahan bangunan lan kabel, bahan kemasan lan industri liyane.

6. Platform conveyor pengepakan manual

Pitepangan peralatan

    Platform sing dikirim kanthi manual ditrapake ing platform kanggo syuting, tinju lan pengepakan. Operator bisa lungguh ing loro-lorone platform kanggo operasi. Isi, label manual, syuting, tinju lan tinju Botol kasebut kanthi otomatis bakal ngetik proses liyane ing sabuk conveyor (dawane disesuaikan miturut kebutuhan)
    Sumber daya: 220v / 50hz
    Daya: 0.12kw
    Kacepetan: 40-120 gendul / menit (luwes)
    Ukuran: 2000 * 750 * 1100mm (bisa disesuaikan miturut dawa sing dibutuhake)
    Bobot: 85kg

9

7. Pita sealing ndhuwur lan ngisor lan mesin kemasan

Katrangan

    Mesin penyegel lan kemasan otomatis minangka mesin kemasan sing nggabungake sealing lan kemasan otomatis. Bisa digunakake kanthi garis kemasan otomatis, tape panyegelan ndhuwur lan ngisor otomatis lan kemasan kaping pindho kanggo mujudake kemasan tanpa pria. efisiensi kerja sing dhuwur. Adaptasi akeh kanggo produksi akeh obat-obatan, elektronik, bahan kimia saben dina, kosmetik, lsp;

Parameter Teknis

    Pasokan listrik: 220V / 380V 50Hz / 60Hz 1,5 KW
    Kecepatan pengepakan: 6-10 kasus / menit
    Ukuran segel: L200-600 W200-500 H150-500 (mm)
    Ukuran pita: 48 ~ 60 72 (mm)
    Ukuran kemasan ukuran 10--14 mm
    Pita kertas Kraft, pita BOPP
    Ukuran mesin: L2000mm x W1400mm x H1580mm
    Bobot reged / bobot net: 400kg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan