Seri Mesin Emulsifying

  • Vacuum Emulsifying  Mixer

    Mixer Emulsifying Vakum

    Konfigurasi: RH Vacuum Emulsifying Mixer Series Inovasi digawe saka ketel emulsifikasi (tutup fluktuasi, bentuk ketel utawa bentuk bunderan njaba), ketel banyu, ketel minyak, sistem vakum, sistem kontrol pemanas lan suhu, sistem pendinginan, sistem kontrol mesin listrik. Ect. Prinsip kerja: Sawise dadi panas & campuran bahan ing ketel banyu lan ketel minyak, dihirup menyang ketel emulsifikasi nganggo pompa vakum, aduk lan lebokake menyang homog ...