Mixer Planet kaping pindho

  • Double Column Lifting Planetary Mixer

    Mixer Planet Ngangkat Kolom Ganda

    Pambuka Mixer planet kaping pindho dipérang dadi motor, tutup, operator planet, agitator, scraper tembok, ember, sistem angkat hidrolik kolom dobel, sistem vakum lan bingkai. Iki minangka piranti campuran anyar lan efisiensi tinggi sing dikembangake kanthi basis pencernaan lan nyerep teknologi canggih ing njero omah lan luar negeri. prinsip kerja: Nalika operator planet muter, drive telung poros aduk lan nyebar ing kothak kanggo muter ing poros tong minyak nalika muter ing ...