Mixer Planet Ngangkat Kolom Ganda

Double Column Lifting Planetary Mixer

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Mixer planet kaping pindho dipérang dadi motor, tutup, operator planet, agitator, scraper tembok, ember, sistem angkat hidrolik kolom dobel, sistem vakum lan bingkai. Iki minangka piranti campuran anyar lan efisiensi tinggi sing dikembangake kanthi basis pencernaan lan nyerep teknologi canggih ing njero omah lan luar negeri.

asas apa:

Nalika operator planet muter, drive telung poros aduk lan nyebar ing kothak kanggo muter ing poros tong minyak nalika muter kanthi kacepetan dhuwur, saengga bahan kasebut diukur kanthi geser lan kneading sing kuat kanggo nggayuh tujuan dispersi lan nyampur; ana scraper ing operator planet Pisau tembok muter karo operator planet, lan terus dikikis ing tembok tong kanggo nggawe tembok tong tanpa bahan lan nambah efek campuran. Dawane wektu nyampur dikendhaleni pangguna miturut sifat-sifat materi lan bisa diatur liwat panel kontrol. Tutup lan mixer planet diangkat lan diturunake kanthi tekanan hidrolik kolom dobel, lan operasi stabil, cepet lan entheng.

   Piranti iki bisa digunakake kanthi vakum lan bisa terus ngeculake banyu lan produk liyane. Mula, bisa digunakake minangka ketel degassing. Bahan kasebut bisa digawe panas utawa digawe adhem kanthi sirkulasi minyak lan banyu kaya sing dibutuhake; pemanasan uap uga bisa digunakake. Suhu pemanasan ditampilake dening kontrol suhu ing panel kontrol.

1. Mekanisme

Pengaduk planet kalebu transmisi motor pengaduk, motor nyebar, kothak gir planet, pengaduk, roda penyebar, teken strickle, batang sensor suhu, rak listrik, bingkai, sistem munggah / mudhun, sistem vakum, pemanas.

1. Sistem Aduk

Kothak gir planet digawe dening motor kanggo muter ing sumbu tengah kapal (Revolusi).

1.1. Loro spindel diputer ing poros dhewe nalika ngetutake revolusi kothak gir planet, bahan kasebut diganggu dening pengaduk kanggo nggawe peregangan, remet, motong, corak, supaya bisa dicampur kabeh.

1.2. Roda nyebar disurung nganggo motor dhewe nalika ngetutake revolusi kothak gir planet, kanggo nyebar, ngethok, campuran bahan cair padat, cairan cair, padhet, nggabungake karo aduk supaya bisa dicampur.

1.3. Gambar strickle uga melu revolusi kanggo ngawasi suhu material.

2. Sistem Vakum

Desain segel sing tepat bisa njaga vakum -0.1Mpa, kanggo nyukupi kebutuhan dehidrasi lan debubbling.

3. Sistem Pemanas lan Pendinginan

Pilihan kasebut bisa digawe khusus kanggo memenuhi proses sing beda-beda.

4. Sistem munggah / mudhun

Yaiku sistem hidrolik kanthi linuwih.

2. Aplikasi

3. Spesifikasi

biaoge


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan