Hubungi Kita

digital-gearbox-1920x1085

Alamat

No.11 Lihong Industrial Park, 88-Z Qianhu Road, Binhu District, Wuxi City, Jiangsu, China

Telpon

0086-13706192576
0086-18752481067

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita