Babagan Kita

Inovasi

Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd didegaké ing taun 2010 lan dununge ing Wuxi, kutha sing apik ing pinggir Danau Taihu. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi sing diintegrasi karo R&D, manufaktur, distribusi lan layanan relatif, khusus kanggo ngrancang, manufaktur lan instalasi peralatan ing Kosmetik, obat, panganan, industri kimia sing apik, lsp.

Kanthi nggunakake warisan manufaktur peralatan kimia tradisional, kita luwih menehi perhatian marang perbaikan, inovasi lan pangembangan teknologi. Ora maneh wareg karo produk siji, kita fokus karo desain non-standar lan jalur produksi lengkap. Kita bisa menehi solusi lengkap klien, kalebu desain, pabrik lan instalasi lini produksi kanggo proses wiwit persiyapan nganti kemasan.

honor

Peralatan kita diproduksi miturut standar sistem kontrol kualitas IS09001: 2008, kabeh produk wis nggayuh standar kualitas GMP, pirang-pirang produk wis disertifikasi dening CE.

Kanthi teknologi inovatif, pabrikan lan layanan standar, perusahaan pancen dihargai karo para pelanggan. Sistem manajemen kualitas / lingkungan / keamanan nyedhiyakake latar mburi sing kuat kanggo pangembangan pasar, kalebu kabeh pelanggan supaya bisa menikmati produk lan layanan kualitas sing unggul.

Produk kami wis digunakake ing macem-macem industri lan nglayani pelanggan ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad.

Minangka SME teknologi terkemuka (perusahaan cilik lan menengah) sing disertifikasi dening pamrentah Provinsi Jiangsu, kita ana pangembangan, pangembangan lan pembangunan kanthi cepet, ngenalake teknologi ilmiah lan teknologi lan peralatan mewah kanggo nyempurnakake produk. Ayo padha tuwuh lan berkembang bebarengan, nggawe kahanan win-win lan menehi kontribusi kanggo perusahaan lan masyarakat!

Kita terus-terusan meksa babagan evolusi solusi, nggunakake dana apik lan sumber daya manungsa kanggo nganyari teknologi, lan nggampangake perbaikan produksi, memenuhi prospek saka kabeh negara lan wilayah.

Budaya kita: Inovasi, Integritas, Deligence, Sincerity

honor2
honor1
honor3