• banner
  • banner
  • banner
  • about us

ABOUT INOVASI

Kita minangka pimpinan konstruksi

  • Wuxi Innovate Machinery Development Co., Ltd didegak√© ing taun 2010 lan dununge ing Wuxi, kutha sing apik ing pinggir Danau Taihu.

  • index-service

    Sertifikasi

    ISO9001: standar sistem kontrol kualitas 2008, nggayuh standar kualitas GMP lan sertifikasi CE
  • index-service

    24/7 Kasedhiyan

    Hubungi 24 jam kanthi online nganggo Whatsapp: 008618752481067 Ora istirahat sajrone setaun
  • index-service

    Rega Adil

    Rega sing luwih kompetitif, cara pembayaran sing luwih apik, kualitas sing luwih stabil lan wektu pangiriman sing luwih cepet

Fitur Produk

Anyar Rawuh